Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
4PS op de 5e plaats in Partner of Choice onderzoek van Gawalo!

4PS op de 5e plaats in Partner of Choice onderzoek van Gawalo!

Het Partner of Choice onderzoek van Gawalo werd gehouden onder in totaal 192 bedrijven, verdeeld over 13 rubrieken.

Partner of Choice onderzoek

Gawalo is een vakblad en website gericht op de installatiebranche. Met hun Partner of Choice onderzoek heeft Gawalo 192 bedrijven onderzocht. Bij het onderzoek werd gebruik gemaakt van een selectieve enquête, waaraan 559 professionals in de installatiebranche hebben deelgenomen. In de enquête stond een vraag centraal: ‘Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?’. In de rubriek ‘Software en ICT’ is 4PS op de 5e plaats geëindigd.

Doel van het onderzoek is om aan te tonen met welke bedrijven professionals in de installatiebranche het beste zaken kunnen doen. Zo helpt Gawalo professionals in de installatiebranche op weg bij hun leverancierskeuze.

4PS duurzame partner in de installatiebranche

4PS staat voor duurzaam partnerschap en we zijn trots dat onze installatieklanten dit ook ervaren. Bij 4PS maken, implementeren en onderhouden we standaard software voor onder andere de installatietechniek. Met meer dan 240 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld. 4PS is een sterk groeiende softwarepartner en is een krachtige organisatie op het gebied van ICT.

Wilt u meer weten over onze software voor de installatiebranche? Klik hier voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.