Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
4PS door Computable.nl uitgeroepen tot beste ERP-leverancier om voor te werken

4PS door Computable.nl uitgeroepen tot beste ERP-leverancier om voor te werken

Softwarepartner 4PS is volgens de Careerguide van Computable.nl uitgeroepen als beste werkgever met ERP-systemen én als beste ict-werkgever binnen de Bouwnijverheid en –installatie. De Computable Career Guide 2020 is een jaarlijkse ranglijst met daarin de populairste ict-werkgevers.

Computable Career Guide

Jaarlijks publiceert Computable.nl de Computable Career Guide met daarin de ranglijsten met de populairste ict-werkgevers onder zowel ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. De ranglijst is resultaat van een werkgeversonderzoek. In het werkgeversonderzoek zijn verschillende topics en branches onderzocht. Respondenten hebben 29 ict-onderwerpen benoemd, waarmee zij zich het meeste bezighouden. Binnen elk topic is er een eindrangschikking met de beste specialisten op ieder gebied. Daaruit blijkt dat 4PS binnen het onderwerp ERP bekroond is tot beste werkgever!

Naast de topics zijn er 25 verschillende branches onderzocht. Binnen de branche ‘Bouwnijverheid en -installatie’ heeft 4PS ook de eerste plaats veroverd. Dit betekent dat 4PS tweemaal is bekroond met de hoogste score als werkgever in de Computable Career guide!

Werkgeversonderzoek

Voor de Computable Career Guide onderzocht Computable hoe ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het doen als werkgever voor de ict. Iedereen die werkt in een ict-functie kon zijn of haar eigen werkgever beoordelen voor het werkgeversonderzoek. Medewerkers konden een beoordeling geven op zaken als werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de geboden uitdagingen, scholingsmogelijkheden, doorgroei- en carrièremogelijkheden, salaris, reisafstand en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kwamen zaken aan bod als de betrokkenheid bij de werkgever en de overall tevredenheid.

Werken bij 4PS

De titel ‘Beste werkgever op het gebied van ERP-systemen en beste ict-werkgever in de Bouwnijverheid en -installatie’ betekent voor 4PS dat ze hoog scoren op werkgeluk, innovatie en werkplezier. Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al is 4PS uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 260 collega’s; 4PS blijft een betrokken werkgever met oog voor de individu. Binnen 4PS wordt onder andere door een vitaliteitsprogramma geprobeerd het werkgeluk van medewerkers te verhogen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.