Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
30.000 ton (frees)asfalt
Met een wagenpark van 38 vrachtwagens en 8 diepladers assisteert Van der Donk vooral op projecten ‘onder de rivieren’.

30.000 ton (frees)asfalt

Al meer dan 45 jaar verzorgt Transportbedrijf WB van der Donk het transport van (frees)asfalt voor BAM Infra Nederland. Ook op de N395 zijn de rode vrachtwagens van het familiebedrijf uit Vinkel inmiddels een vertrouwd gezicht. In totaal wordt er namelijk ruim 30.000 ton asfalt en freesmateriaal aan- en afgevoerd, waarbij zoveel mogelijk met volle vrachtwagens wordt gereden.

Transportbedrijf WB van der Donk is al bijna zestig jaar gespecialiseerd in het transport van warm asfalt en freesmateriaal. “Onze vrachtwagens zijn hier volledig op ingericht”, vertelt directeur Enrico van der Donk. “Vanwege de lange en intensieve relatie met BAM Infra Nederland beschikken we zelfs over een vrachtwagen in de bedrijfskleuren van de wegenbouwer. De vaste chauffeur op deze wagen rijdt al meer dan dertig jaar voor de BAM. Toevallig wordt deze auto ook op de N395 ingezet. De inzet van materieel varieert overigens per dag. De ene keer rijden we met meer dan tien auto’s tegelijk, de andere dag zijn het er slechts enkele. Daarbij proberen we zoveel mogelijk vol heen te rijden met warm asfalt en vol terug met freesmateriaal. Daarnaast verzorgen we met onze speciale diepladers ook regelmatig het transport of verplaatsingen van wegenbouwmaterieel op locatie.”

Met een wagenpark van 38 vrachtwagens en 8 diepladers assisteert Van der Donk vooral op projecten ‘onder de rivieren’. “We zijn 24/7 bereikbaar, kunnen snel schakelen en beschikken over uiterst gemotiveerd personeel dat geen moeite heeft met rijden in de weekenden of bij nacht en ontij.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.