Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
24/7 hydrauliekservice
Bouwconsortium BAAK vertrouwt op de hydrauliekservice van Pirtek, die na een melding binnen 1 uur ter plaatse is om een storing te verhelpen.

24/7 hydrauliekservice

Civiele projecten, in de infrastructuur, zoals de A24 Blankenburgverbinding, zijn kostbaar en complex. Alles is scherp op elkaar afgestemd. Als op het project een hydrauliekslang defect gaat, dan valt het hele treintje stil. Daarom werkt bouwconsortium BAAK met de hydrauliekservice van Pirtek, die na een melding binnen 1 uur ter plaatse is om een storing te verhelpen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

“Eén van de grootste zorgen die wij hebben is dat een machine stil komt te vallen”, zegt Ruben Sanches, uitvoerder bij bouwconsortium BAAK. “Dat merken we namelijk direct en zorgt voor een heleboel problemen. Daarom werken wij samen met Pirtek, een betrouwbare partij die dag en nacht bereikbaar is, zodat een hydrauliekstoring binnen mum van tijd wordt opgelost. De gevolgkosten blijven daarmee tot een minimum beperkt.” 

Ruben Sanches, voor BAAK ‘Uitvoerder Kunstwerken Knop A15’.

Snel en veilig

De betrouwbaarheid en snelheid van acteren bij een storing maken Pirtek volgens Sanches tot een gewaardeerde partner. “We hebben ook één aanspreekpunt. Bovendien is de monteur bekend met de locatie en heeft hij ook de juiste middelen om de locatie te mogen betreden. Verder is het voor ons belangrijk dat de monteur zelfstandig zijn werkzaamheden uitvoert, dat hij weet wat de bedoeling is en dat hij het probleem op een snelle en veilige manier oplost. En na afloop wordt de locatie weer schoon opgeleverd. De monteur zorgt voor de afvoer van de defecte slangen en neemt eventueel de met olie doordrenkte doeken mee terug.”

100 servicewagens

Pirtek heeft een jarenlange ervaring in alle sectoren: van hoogwerker verhuur tot scheepvaart en van intern transport tot zware industrie. Met honderd servicewagens in de Benelux is er altijd een mobiele werkplaats in de buurt. Snel, betrouwbaar en veilig. Behalve voor de 1-uursservice kun je ook bij één van 24 vestigingen terecht voor een werkplaatsservice: inspectie en vervanging van hydrauliekslangen. Daarnaast is Pirtek het adres voor preventief onderhoud, Total Hose Management en oliemanagement. Kortom, een betrouwbare partner bij storingen en planmatig onderhoud van hydrauliekslangen. Hydrauliekstoring? Bel 24/7 het landelijke Pirtek-nummer 088-1118888   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.