Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
15e Editie vakbeurs Infratech 2023 bekend

15e Editie vakbeurs Infratech 2023 bekend

InfraTech, het kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort, vond in januari dit jaar volledig digitaal plaats. De lustrumeditie in 2023 zal als vanouds met een fysieke beursvloer zijn.

Thema: Move Forward

InfraTech gaat in 2023 door met waar het als kennisplatform al 14 edities voor staat: de hele infrasector met elkaar in contact brengen. Onder het thema ‘Move Forward’ daagt InfraTech de keten uit om kennis te maken, kennis te delen, elkaar te inspireren, samen te innoveren en trends en ontwikkelingen te vertalen naar kansen voor de sector. Want samen heeft de sector wat er nodig is om concrete stappen vooruit te zetten; It’s time to Move Forward!

Corona heeft de wereld waarschijnlijk voorgoed veranderd, maar de uitdagingen waar de infrasector voor staat zijn niet anders. Digitalisering, circulariteit, de energietransitie, het terugdringen van de uitstoot van CO2 en stikstof, PFAS, ruimte voor de markt bij aanbestedingen, de enorme onderhoudsopgave, klimaatadaptatie en risico- en kostenbeheersing – dat is allemaal niet verdwenen in 2023. Al die uitdagingen maken het samen optrekken van markt en opdrachtgevers extra belangrijk. InfraTech is al meer dan 25 jaar het platform waarop de hele infrasector samenkomt.

“Het eerder geïntroduceerde thema Move Forward is nu relevanter dan ooit. De infrasector staat voor flinke uitdagingen. Het is noodzakelijk om stappen vooruit te zetten en het voortouw te nemen in het creëren van de wereld van morgen: It is time to Move Forward!”, legt Manager Exhibitions Annemieke den Otter uit. “Natuurlijk kijkt iedereen er nu al ontzettend naar uit om dat weer live te kunnen doen. InfraTech gaat immers om verbinden, om samen zijn, om het gesprek.”

Door de gastheren en partners wordt wederom een uitgebreid en inspirerend online en offline programma gepresenteerd. Het InfraTech Netwerk Platform, dat afgelopen januari geïntroduceerd is en erg goed gebruikt werd, krijgt ook weer een rol. Opschaling door een nog groter bereik bij relevante doelgroepen is hiervoor de voornaamste reden.

Stand boeken

Organisaties kunnen vanaf 6 april een stand boeken. Zij profiteren tot 1 juli 2021 van de eerste vroegboek korting, voorheen bekend als beursaanbieding. Kijk voor alle informatie, tarieven en mogelijkheden op infratech.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.