Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
1.2.3. Machineverhuur groeit en breidt verder uit

1.2.3. Machineverhuur groeit en breidt verder uit

1.2.3. Machineverhuur, de landelijke verhuurder van bouwmachines en -materieel groeit en heeft deze maand de deuren van haar 11e vestiging geopend. Met de nieuwe vestiging aan de Hastelweg 149D in Eindhoven breidt de verhuurder de dekking richting het zuiden verder uit.

Landelijke dekking
Om persoonlijke service te kunnen bieden en op korte termijn te kunnen leveren, moet je dichtbij de klant staan en zijn. Met de opening van de vestiging in Eindhoven komt de verhuurder een stapje dichterbij een landelijke dekking. Het bedrijf heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.
“Dat doen wij door actief met de klant mee te denken in de breedste zin van het woord en door extra service te bieden.”, geeft Bertus Boer – eigenaar bij 1.2.3. Machineverhuur – aan. Jeroen Perin – directeur bij 1.2.3. Machineverhuur – vult aan: “Als professioneel dienstverlener focussen wij ons op het leveren van een totaalpakket: het juiste materieel, nakomen van afspraken, correcte en tijdige levering, facturatie op maat en een marktconforme huurprijs.”

Een partner voor elke klus of project
De bouw, infra, GWW, industrie en evenementen: de verhuurder biedt machines en materieel voor elk project. Handgereedschap, toiletcabines, generatoren, hoogwerkers, graafmachines, bouwhekken en rolsteigers: het is slechts een kleine greep uit het ruime assortiment. Professionele huurders , maar ook particulieren kunnen bij 1.2.3. Machineverhuur terecht voor de complete huurvraag. Is er onverhoopt een defect? Bij storingen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met de servicedienst.

Bezoek 1.2.3. Machineverhuur Eindhoven
De vestiging in Eindhoven is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer informatie bezoekt u www.123machineverhuur.nl of belt u gratis 0800 – 53 53 123.

Bent u benieuwd hoe dat 1.2.3. Machineverhuur uw werkzaamheden kan ondersteunen? Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze accountmanager? Bel gratis 0800 – 53 53 123 en vraag naar de mogelijkheden.

Over 1.2.3. Machineverhuur
123 Machineverhuur BV is een dynamisch verhuurbedrijf dat zich richt op de professionele verhuurmarkt. Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief in het verhuren van machines en materieel voor bouw, infra, GWW, industrie en evenement, in de breedste zin van het woord.

Vanuit 11 vestigingen in Dronten, Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen en Zwolle bedienen zij als jong en hecht team de opdrachtgevers, die net als henzelf veeleisende professionals zijn.

123 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep waar Inter-Techno en Gencom ook deel van uitmaken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.