Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
​Infra Relatiedagen 2022. Eindelijk ontmoeten we elkaar weer
Infra Relatiedagen is ook de plek om de nieuwste innovaties te zien.

​Infra Relatiedagen 2022. Eindelijk ontmoeten we elkaar weer

De laatste keer dat de Infra Relatiedagen plaats vonden, hadden wij niet kunnen voorspellen hoe de wereld er inmiddels uitziet. Hopelijk gaat het goed met u. We kijken weer met veel vertrouwen vooruit, onder meer gesteund door de verdere versoepelingen vanuit de overheid en het positieve sentiment onder onze bezoekers en exposanten.

Waarom Infra Relatiedagen bezoeken?

Op 2, 3 en 4 februari 2022 is het weer zover: Infra Relatiedagen vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dit is het netwerkplatform dat grond- weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt.  

Dit is hét moment om uw netwerk een boost te geven. Drie dagen lang staan exposanten klaar om met u in gesprek te gaan. Onder deze exposanten bevinden zich huidige zakenpartners en potentiële nieuwe relaties. De hallen zijn geclusterd per segment waardoor u gemakkelijk in contact kunt komen met bedrijven die voor u relevant zijn. De beurs biedt op deze manier een unieke gelegenheid om samen te komen. Meer dan ooit hebben we de behoefte om elkaar te ontmoeten. Infra Relatiedagen is daarnaast ook de plek om de nieuwste innovaties te zien. 

Kortom: dit is de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor u om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Infra Relatiedagen is het uitgelezen moment voor u om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat is het succes van Infra Relatiedagen?

Al 22 jaar biedt Infra Relatiedagen de mogelijkheid om ruim 16.000 professionals uit de grond-, weg- en waterbouw te ontmoeten. Wij merken dat vooral de ongedwongen sfeer, die mede mogelijk wordt gemaakt door onze full-service formule één van de grote succesfactoren is. Het is één van de schaarse momenten voor een GWW-er in de publieke sector om ongedwongen een biertje te drinken of hapje te eten met relaties. Zowel bezoekers als exposanten komen echt voor deze ontspannen sfeer. Wij lezen dit veelvuldig terug in onze bezoekers- en exposantenenquêtes. Exposeren in een laagdrempelige, gastvrije omgeving waar je kunt netwerken, dat kan alleen op Infra Relatiedagen. 

Daarnaast ontmoeten exposanten, eindbeslissers en ook andere eindgebruikers elkaar van bijvoorbeeld nieuw materieel en machines op Infra Relatiedagen. Zo biedt het platform alle faciliteiten om een boost te geven aan het netwerk van de brancheprofessional. 

Zowel bezoekers als exposanten komen echt voor deze ontspannen sfeer.

Plattegrond is al goed gevuld

Met veel trots kunnen we u melden dat de plattegrond alweer voor ruim 75% uitverkocht is. Met namen als Hans van Driel, KWS Infra, Heijmans Infra, BAM Infra, Aannemingsmaatschappij van Gelder, Strukton Civiel, Tobroco en Kiwa KOAC BV brengt dit het totaal op maar liefst 275 exposanten. Voor de volledige deelnemerslijst tot nu toe verwijzen we u graag naar www.infrarelatiedagen.nl.

Nieuw team

We willen u daarnaast graag voorstellen aan het nieuwe team van Infra Relatiedagen. Deze mooie vakbeurs voor grond-, weg- en waterbouw is onlangs toegevoegd aan het Building-portfolio van Easyfairs, waar ook Building Holland, Bouw Relatiedagen, Schilders Vakdagen, Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs toe behoren. Een team van 12 ervaren beursspecialisten gaat zich inzetten voor de rol als accelerator voor innovaties in de bouw. Voor Infra Relatiedagen gaan Oene La Gro, Irma de Hoon, Wim Weijmans, Zoë Eijkelboom en Jacqueline Seton-Jacobs vol enthousiasme aan de slag.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.