Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

GroenLeven

Wij zijn GroenLeven

Wij maken ons oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werken wij elke dag gepassioneerd aan onze missie: de wereld voorzien van schone energie. Dit doen we niet alleen. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëren we zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen en water. ‘Dubbelfunctie’ noemen we dat. Zo geven deze plekken duurzame energie terug aan de wereld en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de komende generaties.

Missie
We willen een substantiële bijdrage leveren aan de energietransitie van Nederland en aan een schonere en betere wereld. Van zonne-energieopwekking in dubbelfuncties maken we de norm. ‘Het goed willen doen’ betekent voor ons integer werken en oog hebben voor de omgeving, de samenleving, mensen, natuur en het milieu. Dat zit in ons DNA.

Wij werken volgens ‘Groot denken, goed doen’. Door groot te denken, goed te doen en daadkrachtig te zijn willen wij met vindingrijke oplossingen oprecht een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld voor komende generaties.

Visie
We willen onze doelen bereiken door innovatieve zonneparken te realiseren. De dubbelfunctie is onze norm. We werken daarbij samen met lokale partners. In overleg met omwonenden zorgen we voor een goede landschappelijke en maatschappelijke inpassing.

Kernwaarden
Onze kernwaarden: oprecht, vindingrijk en daadkrachtig

  • Oprecht: Door altijd het goede te willen doen op een integere manier, willen wij een mooie, groene wereld overdragen aan de generaties na ons.
  • Vindingrijk: Onze zonnebronnen vervullen innovatieve dubbelfuncties.
  • Daadkrachtig: Door groot te denken zijn wij uitgegroeid tot marktleider in schone energie.

Sustainable Development Goals
GroenLeven werkt aan diverse Sustainable Development Goals (SDG’s of Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Deze 17 afspraken hebben het doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

algemene informatie

Services Advies & OntwerpKennisinstituutEngineeringEnergieoplossingen Adres Lange Marktstraat 5-7
8911AD Leeuwarden
Nederland
Telefoonnummer 0587990000 E-mailadres info@groenleven.nl Website groenleven.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.