Viloc Tag voor het lokaliseren van klein materieel

Het lokaliseren van klein materieel zonder een accu blijkt voor veel bedrijven een probleem te zijn. Naast GPS volgsystemen voor rittenregistratie en diefstalbeveiliging van voertuigen en werkmaterieel, introduceert Allsetra nu haar nieuwe systeem: de Viloc Tag.

De Viloc Tag is ontwikkeld om klein materieel eenvoudig en goedkoop te lokaliseren binnen een range van 20-200 meter. Hiermee wordt het probleem aangepakt van vermissing en diefstal van waardevol materieel. De Tag is schok, water, olie en hittebestendig (IP68f). De Viloc Tag werkt via het LoRaWan netwerk van KPN en heeft een eigen accu met een levensduur van 5 jaar.

Niet geheel onbelangrijk is dat de posities zichtbaar worden gemaakt via een beveiligde mobiele App en Webportal. U ziet zo eenvoudig waar uw materieel zich bevindt. In geval van diefstal is het goed om te weten dat de meldkamer en rechercheurs van zusterbedrijf Tracer u kunnen bijstaan om de gestolen goederen terug te vinden.

Bent u op zoek naar een voordelige en stand-alone oplossing om uw waardevolle eigendommen te traceren? Klik dan hier voor meer informatie.