Riolerings Vakdagen Gorinchem 2018

Dé verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche. Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de negende editie van de RioleringsVakdagen plaats, in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé rioleringsbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 professionals in contact komen met producenten van en dienstverleners voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. In 2018 worden de RioleringsVakdagen wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Als bezoeker van de RioleringsVakdagen kunt u beide beurzen gratis bezoeken.
Met GWW naar de Riolerings Vakdagen? Dat kan! Gebruik aanmeldcode 71800057221 op deze link voor gratis E-tickets.

Stichting IKN Paviljoen
Stichting IKN is een samenwerkingsverband van bedrijven en overheden dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Met speciale aandacht voor innovaties en decentrale oplossingen. Tijdens RioleringsVakdagen kunt u terecht op Stichting IKN Paviljoen om te netwerken met leden. Stiching IKN verzorgt naast het paviljoen ook een kennisprogramma tijdens de beurs.

 

Aqua Nederland Vakbeurs
Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van RioleringsVakdagen kunt u beide beurzen gratis bezoeken.