Proeven aan DUO, PERI UP Easy en BIM tijdens Open Dagen

Voor de tweede maal hield PERI Nederland op 9 en 10 november 2017 haar Open dagen in het Brabantse Schijndel. Een nieuwe traditie, die gezien het flink aantal toegenomen bezoekers en hun enthousiaste reacties zeker een verder vervolg verdient. Zij genoten van een lekker hapje en drankje verzorgd door de medewerkers van Brownies & Downies, terwijl ze kennismaakten met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PERI bekistingen en steigers.

PERI DUO – een lichtgewicht bekisting uit een polymeren kunststof
Door haar zeer lage gewicht – het grootste paneel weegt minder dan 25 kilogram – en een beperkt gebruik van gereedschappen en componenten is deze bekisting snel te monteren en te verplaatsen. Dit bespaart op arbeidskosten én arbeidstijd.

PERI Nederland

PERI UP EASY – dé nieuwe generatie gevelsteiger
Dankzij de vooruit gemonteerde leuningen en de eenvoudige opbouw zijn er geen extra componenten nodig voor valbeveiliging. Het unieke ‘gravity lock’ systeem zorgt ervoor dat het systeem zichzelf vergrendelt en met zeer weinig gereedschap gemonteerd kan worden. Op die manier verenigt PERI UP Easy veiligheid en snelheid. Bovendien is PERI UP Easy te combineren met de systeemcomponenten van de PERI UP Flex steigers dankzij de rozetten aan het frame, waardoor er een ‘totaal steigersysteem’ ontstaat.

PERI Augmented Experience 3D en BIM
Ook de nieuwste ontwikkelingen van PERI op het gebied van 3D en BIM kwamen aan bod. Bezoekers kregen de kans om met de HoloLens zelf een kijkje te nemen. Technologische ontwikkelingen, waarmee al in de beginfase van een project mogelijke problemen onderkend en voorkomen kunnen worden.

PERI Nederland

Naast deze innovaties waren er ook ‘oude bekenden’, zoals de PERI MAXIMO, de paneelbekisting met de eenzijdige ankertechniek, DOMINO paneelbekisting, VARIO modulaire bekisting, QUATTRO kolombekisting, MULTIPROP en PEP Alpha stempels, het PERI plaatmateriaal en de PERI UP Flex Stair Alu. En de bezoekers konden een kijkje nemen in de montageafdeling. Er werden ook infosessies georganiseerd over het myPERI klantenportaal, waar alle benodigde documenten, zoals brochures, technische handleidingen, facturen et cetera in één oogopslag terug te vinden zijn. We mogen als PERI Nederland spreken van twee zeer geslaagde dagen, met dank aan onze bezoekers.

Tekst en beeld: PERI Nederland