Open Dag bij de Vermeulen Groep

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in werken in de openbare ruimte. We onderhouden (snel)wegen, straten, rioleringen, sloten en openbare verlichting. We maaien gras langs de weg en snoeien en rooien bomen. Asfalteren, wegmarkeringen, geleiderail aanbrengen en incident management behoren ook tot onze werkzaamheden! Dit alles doen wij voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, met inzet van heel veel (vracht)auto’s, machines en ander groot materieel. Heb je zin om al dit materieel in werking te zien?

Bezoek ook onze Road Show en kom dan naar onze Open Dag op zaterdag 17 maart 2018!

Vermeulen Groep

Aan de slag?
Want wij zijn op zoek naar (jonge) mensen, die een baan zoeken en opgeleid willen worden in het groen- of wegenonderhoud, verkeerstechniek of incident management.

Werken in de Techniek heeft de toekomst. Wil je werken in de techniek dan hebben wij een groot vacatureaanbod voor kandidaten met een technische opleiding of die interesse hebben in deze richting.

Op zaterdag 17 maart a.s. van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom op het terrein van de Vermeulen Groep aan de Hoogeveenseweg 4 in Hazerswoude-Dorp.

Meld je wel even gratis aan!

Vermeulen Groep