Nieuwe business development manager: Edwin Torn Broers

Op 1 januari j.l. is Edwin Torn Broers gestart als business development manager bij Soltegro. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe marktsegmenten en gaat hij aan de slag met het opstarten van een nieuwe vestiging van Soltegro in Goes.

Edwin: “Mijn achtergrond zit in de ICT, elektrotechniek en (publiek) management. Mijn loopbaan ben ik gestart bij Thales in de harde (radar-)techniek. Vervolgens ben ik bij CMG Advanced Technology aan de slag gegaan. Toen ik de kans kreeg om voor de Hogeschool Zeeland (HZ University of Applied Sciences) de informatica opleidingen op te zetten heb ik die met beide handen aangegrepen. Daar ben ik doorgegroeid naar directeur technisch onderwijs en de afgelopen jaren voornamelijk bezig geweest met de digitale transformatie en innovatie van de organisatie.

Mijn stap naar Soltegro is een mooi vervolg.  De dienstverlening en expertise die Soltegro aanbiedt is naar mijn idee goed uit te breiden naar andere marktsegmenten zoals bijvoorbeeld haven en offshore. Ook de vestiging in Zeeland past mooi in die lijn. Ik zie het als een uitdaging om mijn kennis en ervaring hiervoor in te zetten.”