Een nieuw pand, een nieuwe expohal en een open dag op 4 oktober

Zoals verwoord wordt door de acting Managing Director Peter Dillen in de introductie van de komende uitgave van PERI Actueel BeNeLux, is het al weer bijna 9 maanden geleden dat PERI BeNeLux werd gevormd, met de hoofdzetel in Schijndel. Sinds 1 januari 2018 is er flink geïnvesteerd in materialen, diensten én mensen om PERI BeNeLux volop in gang te zetten en zo de klanten – in alle drie de landen – nog beter te kunnen bedienen. Daarbij blijft de lokale focus gewaarborgd. 

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen
Op dit moment is in Schijndel een grote expositiehal in voorbereiding waar de klanten van PERI kennis kunnen maken met PERI’s nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bekistings- en steigermateriaal, maar waar ook de bewezen bekistingsmaterialen, zoals PERI MAXIMO en PERI SKYDECK vertegenwoordigd zijn.                                                                

Speciale aandacht is er voor de modulaire steigers PERI UP Flex en PERI UP Easy en op bekistingsgebied voor PERI DUO, dé lichtgewicht kunststof handbekisting.  U kunt de bijzonderheden van deze systemen ook nalezen op de PERI website: www.peri.nl                                                                                                   In de toekomst worden er in de exporuimte workshops en productvoorlichtingen georganiseerd, zodat klanten het materiaal letterlijk “in handen” kunnen nemen en zelf de voordelen qua snelle en eenvoudige montage kunnen ervaren.

PERI BeNeLux
Exporuimte Schijndel: nu nog niets te zien, maar kom kijken op 4 oktober a.s. 

De open dag is een bezoek meer dan waard
Donderdag 4 oktober 2018 willen PERI tijdens de open dag haar klanten en geïnteresseerden de gelegenheid bieden kennis te maken met het nieuwe pand, de nieuwe medewerkers en vooral met de nieuwe exporuimte. Tijdens deze dag kan gebruik worden gemaakt van een aantal mooie aanbiedingen. Aanmelden voor de open dag kan via het formulier op de website: https://bit.ly/2Cg4AGZ

Wenst u de nieuwe PERI Actueel te ontvangen of de PERI nieuwsbrief? Belt u dan even met PERI of vult u het aanmeldformulier even in. (Telefoonnummer en formulier makkelijk te vinden op de website www.peri.nl)   

Tekst en  Beeld | PERI