Dynamis: nieuwe directeur, nieuwe bestuursvoorzitter en 25-jarig bestaan

Per 1 juli 2018 is Jeroen Kroondijk de nieuwe directeur van Dynamis B.V en is Robert de Joode onze nieuwe bestuursvoorzitter. En eind vorige maand vierden we het 25-jarig bestaan van Dynamis. Drie redenen voor feest.

  1. Jeroen Kroondijk nieuwe directeur
    Jeroen Kroondijk is aangetreden per 1 juli 2018. Zijn ambitie: ons grote, landelijke netwerk nog verder met elkaar in verbinding brengen en daarnaast het merk Dynamis laden en verdiepen. Meer over Kroondijk in ons eerdere persbericht.

  2. Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter

Per 1 juli 2018 is Robert de Joode (Kuijs Reinder Kakes) de nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt Marco Schol (Ooms) op die deze functie de afgelopen 4 jaar bekleedde. “Marco Schol en Wilfred van der Neut hebben de afgelopen jaren goed werk geleverd om Dynamis verder op de kaart te zetten. En ik kijk er naar uit om samen met het bestuur, Jeroen Kroondijk en het team in Utrecht Dynamis verder uit te bouwen tot een organisatie van intensief samenwerkende Dynamis partners om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen,” aldus Robert de Joode.

  1. 25-jarig bestaan Dynamis

Op 28 juni vierden we samen met onze partners het 25-jarig bestaan van Dynamis. De wensen destijds waren: een uniforme werkwijze en landelijke dekking. Inmiddels hebben we met 13 vastgoedpartners met 40 vestingen een vrijwel landelijke dekking en hanteren we inderdaad één uniforme werkwijze. De komende jaren willen die werkwijze verder verbeteren en de dekking helemaal landelijk maken.

Uitzending Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws

Johannes van Benthum van Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws interviewde Jeroen Kroondijk en Robert de Joode (toen nog bestuurslid).

Beluister de podcast van Ontbijtnieuws of  Bekijk de uitzending van Ontbijtnieuws