Ziut

Postbus 253
6800 AG Arnhem
Nieuwe Plein 1b
6811 KN Arnhem
T 026 – 800 19 00

Ziut is expert in openbare verlichting, verkeerssystemen en camerabewaking. We leggen het aan, voorzien u van advies, of verzorgen het beheer en onderhoud. Onze monteurs hebben zowel ervaring met ondergrondse netten als kennis van bovengrondse installatie. Door hun expertise weten ze wat in praktijk werkt en wat niet. Zo heeft u er nog jaren profijt van. Daarnaast zijn we onafhankelijk van leveranciers en kunnen we u alle producten en modellen leveren die op de markt zijn. Is uw ideale product nog niet op de markt? Dan kunnen onze eigen engineers het speciaal voor u ontwikkelen. We zijn niet voor niks specialist.

Nieuws gerelateerd aan Ziut

LED verlichting Ziut Winschoten

Winschoten in de spotlights

Om Winschoten als koopstad te versterken en toekomstbestendig te maken, heeft de gemeente Oldambt een centrumvisie ontwikkeld. Verlichting speelt daarin een belangrijke rol.

Lees meer »
Vleermuisvriendelijke verlichting N46 Beneluxweg

Ringweg Groningen in de spotlights

De Oostelijke en Noordelijke Ringweg in Groningen hebben een ware metamorfose gegaan. Ziut heeft de openbare verlichting in het nieuw gestoken en een aantal tijdelijke vri-installaties verzorgd om de doorstroming van het verkeer tijdens de werkzaamheden te garanderen. De werkzaamheden zijn inmiddels grotendeels afgerond, al rest er voor Ziut nog een laatste klus. Bert Ziengs en Jan Poel, beide werkzaam bij Ziut, blikken terug op het project waarin op bepaalde trajecten een speciale verlichting is toegepast.

Lees meer »
pamares ziut

Wereldprimeur met luchtzuiverende lantaarnpalen

Zonder dat we het merken is luchtvervuiling nog steeds een ernstige bedreiging voor onze gezondheid. “Luchtweg gerelateerde ziektes staan wereldwijd op de derde plaats als doodsoorzaak,” vertelt Irene Bruines, commercieel manager bij Ziut.

Lees meer »

Openbare verlichting is de schakel in een veilig wegennetwerk

Onlangs is langs een deel van de A4 en de A12 in de regio Haaglanden de openbare verlichting vervangen. In het kader van het onderhoud dat in deze regio wordt uitgevoerd door de firma Vermeulen voor Rijkswaterstaat, heeft Ziut als specialist in het inrichten van de openbare ruimte op het gebied van verlichting, deze klus geklaard.

Lees meer »

Hoorn | Verlichting

Van een groot aantal armaturen en lampen aan de wijkontsluitingswegen in de gemeente Hoorn is de ‘houdbaarheidsdatum’ verstreken. Reden voor de gemeente om een grootschalige groepsvervanging uit te gaan voeren. Ziut heeft de opdracht naar zich toegetrokken en vervangt de komende periode circa 1.650 armaturen op de lichtmasten en 1.700 lampen.

Lees meer »
ZPS

Oplossing voor dimbare verlichting

In de afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in het verbeteren van de lichtkwaliteit met dimbare verlichtingsarmaturen langs het Nederlandse wegennet. Het resultaat van deze investering blijkt nogal teleurstellend. “Neem bijvoorbeeld de A12 tussen Utrecht en Arnhem. Daar is door Rijkswaterstaat fors geïnvesteerd in een dynamisch systeem voor de openbare verlichting."

Lees meer »