Water in de Openbare Ruimte

Openingstijden beurs
9 november 2017: 10.00u – 17.00u

bedrijfsprofiel-twitter

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl

Op donderdag 9 november 2017 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het derde jaar op rij een platform voor geïnteresseerde professionals.

De beurs is met name interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Tijdens het evenement vindt u oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.

Nieuws gerelateerd aan Water in de Openbare Ruimte

Ook alles over OVL en Smart Cities

Op de Dag van de Openbare Ruimte vindt u volgende week talloze innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Ook als lichtprofessional kunt u op de beurs alles vinden voor uw vakgebied.

Lees meer »
dag van de openbare ruimte, 2016

Verhuisbericht: Dag van de Openbare Ruimte

Na twaalf jaar in Expo Houten te hebben plaatsgevonden, verhuist de Dag van de Openbare Ruimte naar de Jaarbeurs in Utrecht. De eerstvolgende editie van deze jaarlijks groeiende vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte vindt op 28 en 29 september 2016 plaats.

Lees meer »

Dag van de Openbare Ruimte Interregionaal

De eerste editie van de Dag van de Openbare Ruimte Interregionaal vindt plaats op 2 juni 2016 in het MECC Maastricht. Omdat de focus interregionaal is, worden bezoekers en exposanten geworven uit Duitsland, België en Nederland.

Lees meer »
dag van de openbare ruimte

17 Miljoen Nederlanders in de openbare ruimte

Het zal u niet zijn ontgaan dat we deze week de magische grens van 17.000.000 inwoners in Nederland hebben bereikt. Vroeg of laat, jong en oud, hoe dan ook, alle zeventien miljoen gaan gebruik maken van de openbare ruimte.

Lees meer »

Van Expo houten naar jaarbeurs utrecht

Na twaalf jaar in Expo Houten te hebben plaatsgevonden, verhuist de Dag van de Openbare Ruimte naar de Jaarbeurs in Utrecht. De eerstvolgende editie van deze jaarlijks groeiende vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte is op 28 en 29 september 2016in de Jaarbeurs.

Lees meer »

EXPO TIP: DAG VAN DE OPENBARE RUIMTE

“Uitverkocht!” is de reactie van Marc de Winter op de vraag hoe het gesteld is met het animo van exposanten voor de Dag van de Openbare Ruimte op woensdag 7 en donderdag 8 oktober in de Expo in Houten.

Lees meer »