Van Oord

Adres
Schaardijk 211
3063 NH Rotterdam
The Netherlands

Postadres
PO Box 8574
3009 AN Rotterdam
The Netherlands

088 8260000 (calling from the Netherlands)
T+31 88 8260000 (calling from outside the Netherlands)
F+31 (0)88 8265010Einfo@vanoord.com

Marine ingenuity

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Van Oord is een familiebedrijf dat maritieme oplossingen biedt die nu en in de toekomst van waarde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en continuïteit gaan daarbij hand in hand. Van Oord heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.

Nieuws gerelateerd aan Van Oord

Volvox Olympia Zeeuwse kust

Zand storten langs de Zeeuwse kust

Om Nederland te beschermen tegen de gevolgen van de stijgende zeespiegel, voert Van Oord regelmatig kustverdedigings- en dijkversterkingsprojecten uit. Op drie locaties op het eiland Walcheren wordt in totaal 5,6 miljoen m3 zand gestort.

Lees meer »
Van Oord Nexus

Van Oord bouwt offshore windpark Deutsche Bucht

Aansluitend op de bekendmaking door energiebedrijf Northland Power dat de financiering voor het offshore windpark Deutsche Bucht (252 MW) definitief rond is, kan Van Oord met trots bevestigen dat het de opdracht heeft binnengehaald voor de Balance of Plant-werkzaamheden.

Lees meer »
hondsbossche pettemer zeewering

Consortium benut natuurkracht

Al bijna een decennium heeft Van Oord in het consortium EcoShape ervaring met Building with Nature, waarin de kracht van de natuur wordt ingezet voor waterbouwoplossingen. Erik van Eekelen vertelt over onderzoek en experimenten en over succesvolle projecten van het consortium.

Lees meer »

Special Waterwerken | Ongeëvenaarde uitdaging

Records werden gebroken, schepen zijn uit alle hoeken van de wereld gemobiliseerd en 24 uur per dag ging het werk door. De aanleg van het nieuwe Suezkanaal in Egypte was een ongeëvenaarde uitdaging. In minder dan een jaar tijd verrees evenwijdig langs het oude kanaal, een nieuw uitgegraven vaarweg.

Lees meer »