Van Aalsburg BV

Paalgraaf 11
4174 LC Hellouw
Nederland

T: 0031 (0)418 581229
F: 0031 (0)418 581167
E: info@vanaalsburgbv.nl
W: https://www.griendhouthandel.nl/nl

Van Aalsburg BV is de griendhouthandel, waarin van vader op zoon(-s) het ambacht van de griendwerker is doorgegeven. Inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met 7 broers. In Nederland, maar ook in het buitenland geroemd om de kennis en ervaring op het gebied van met name zinkstukken, kraagstukken en beschoeiingen.Daarnaast verzorgt Van Aalsburg BV gevlochten wilgentenen schuttingen bij particulieren en bedrijven.

Met zo’n 100 hectare griendhoutkwekerijen, alle benodigde en specialistische materieel in eigen bezit en een ervaren en enthousiast team, kan gerust gezegd worden:

Bij Van Aalsburg gaat ambachtelijke kennis prima samen met moderne werkmethodes en een professionele bedrijfsvoering op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Nieuws gerelateerd aan Van Aalsburg BV

Oude Rijn Traject Nieuwerbrug

Dijkverbetering Oude Rijn Traject Nieuwerbrug gaat beginnen

Het waterschap heeft de dijkverbetering langs De Oude Rijn bij Nieuwerbrug niet aanbesteed aan de goedkoopste aannemer maar aan de beste. Dat staat in de nieuwsbrief die is afgedrukt in De Nieuwsbrug. Tijdens de beoordeling is gekeken wat afnemers hebben aangegeven over hoe ze omgaan met de omgeving: hoe schade voorkomen wordt en overlast beperkt en hoe afspraken met omwonenden gemaakt worden over de werkzaamheden.

Lees meer »
Van Aalsburg B.V.

Renovatie Talud Driesspoorbrug Melle

In januari 2018 is Van Aalsburg B.V. gestart met werkzaamheden voor het project ‘Renovatie Talud Driesspoorbrug’ in opdracht van Herbosch Kiere. De werkzaamheden worden uitgevoerd langs de Ringvaart van de Schelde in Melle. De taak van Van Aalsburg is het leveren, aanbrengen, positioneren en bestorten van klassieke zinkstukken. De werkzaamheden nemen ongeveer 2 maanden in beslag.

Lees meer »