Topcon

Topcon Positioning Netherlands
De Kronkels 14
3752 LM Bunschoten

T: +31 33 299 29 39
F: +31 33 299 29 33
E: customerservice.nl@topcon.com

Rond 2030 zullen er negen miljard mensen op aarde zijn. Er zullen meer steden, wegen en bruggen nodig zijn, om maar te zwijgen over de extra monden die moeten worden gevoed. Er is dus veel werk te verzetten. Bij Topcon streven we ernaar om u bij te staan in deze vraag.

Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie.

Met haar producten en oplossingen* helpt Topcon haar opdrachtgevers met het in kaart brengen van posities en omgevingen en het genereren van datasets ten behoeve van Building Information Modelling (BIM), mapping, Geografische Informatie Systemen (GIS), asset management en machinebesturing. De oplossingen van Topcon worden toegepast in onder andere landmeting, bouw & infra, landbouw en overige civiele techniek.

* Oplossing: Topcon product gecombineerd met de kennis, service en partners van Topcon.

 

Nieuws gerelateerd aan Topcon

Rob ten Vregelaar Topcon Positioning Netherlands TPN

Werkmethodes efficiënter inrichten

Rob ten Vregelaar verklaart zich nader en spreekt over traditioneel inmeten, scannen, het creëren van puntenwolken en weet dat faalkosten op een bouwplaats fors kunnen worden teruggedrongen.

Lees meer »
maatvoeren en landmeten

M&L heeft passie voor maatvoeren en landmeten

Het beroep van landmeter en maatvoerder is vrij onbekend. Jammer, vindt Arthur Maassen, eigenaar van bureau M&L. Want in welk vak vind je zo’n diversiteit en afwisseling van werkzaamheden? Meten, controleren, steeds op een andere locatie of in een andere projectfase. Niet alleen, maar met een collega. Want dat is wel zo veilig, efficiënt én gezellig.

Lees meer »
Topcon Elite Survey Suite

Introductie Topcon Elite Survey Suite

Met de Intergeo in Hamburg in het vooruitzicht, kondigt Topcon Positioning Group een nieuwe suite met vier geïntegreerde oplossingen aan – drie hardware producten “gefuseerd” door één softwareoplossing.

Lees meer »
topcon rd m1 systeem wegdek resurfacing

Nieuwe scanoplossing voor het vernieuwen van wegdek

Techniek |Dit SmoothRide-systeem wordt op een voertuig gemonteerd en maakt gebruik van een combinatie van kerntechnologieën van Topcon die zijn ontworpen om het oppervlak zo egaal mogelijk te maken, terwijl de hoeveelheid materiaal voor elk project efficiënt wordt beheerd.

Lees meer »

Volgende generatie machinebesturing Bulldozers, zonder masten!

Topcon Positioning Group lanceert de 3D-MCMAX, het nieuwe 3D-machinebesturingssysteem voor bulldozers. Het systeem wordt aangedreven door dubbele IMU’s (Inertial Measurement Units) die zijn ontworpen om de “on-grade” prestaties te verbeteren, waarbij snelheid en bladrespons worden gemaximaliseerd en een mast op het blad niet meer nodig is.

Lees meer »