Topcon

Topcon Positioning Netherlands
De Kronkels 14
3752 LM Bunschoten

T: +31 33 299 29 39
F: +31 33 299 29 33
E: customerservice.nl@topcon.com

Rond 2030 zullen er negen miljard mensen op aarde zijn. Er zullen meer steden, wegen en bruggen nodig zijn, om maar te zwijgen over de extra monden die moeten worden gevoed. Er is dus veel werk te verzetten. Bij Topcon streven we ernaar om u bij te staan in deze vraag.

Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie.

Met haar producten en oplossingen* helpt Topcon haar opdrachtgevers met het in kaart brengen van posities en omgevingen en het genereren van datasets ten behoeve van Building Information Modelling (BIM), mapping, Geografische Informatie Systemen (GIS), asset management en machinebesturing. De oplossingen van Topcon worden toegepast in onder andere landmeting, bouw & infra, landbouw en overige civiele techniek.

* Oplossing: Topcon product gecombineerd met de kennis, service en partners van Topcon.

 

Nieuws gerelateerd aan Topcon

Topcon

Topcon technologie vormt industrie op INTERGEO 2018

Topcon Positioning Group presenteert tijdens de INTERGEO 2018 haar geavanceerde geospatiale technologie. Het bedrijf laat zien hoe de productiviteit en efficiëntie van projecten, van ontwerp tot voltooiing, met behulp van geïntegreerde software en hardware kunnen worden verhoogd.

Lees meer »
Topcon

Slimmer werken

De infrasector loopt vaak voorop als het gaat om digitalisatie en het aansturen van machines via 3D GPS. Toch is er volgens Marcel ten Westenend van Topcon in veel gevallen nog ruimte voor het maken van een efficiencyslag.

Lees meer »

Slimmer werken met nieuwe softwarereleases

Topcon Positioning Group heeft drie nieuwe softwarereleases uitgevoerd die de markt helpen om slimmer te werken. Sneller, efficiënter, veiliger en nauwkeuriger door betere datatoegang en dataverwerking. Dat waren ook de uitgangspunten voor de updates.

Lees meer »
Topcon Positioning Netherlands

Realtime helpt realtime managen

De bouw innoveert continu. Zo is de bouwplaats inmiddels een soort van assemblageplaats waar de verschillende onderdelen naadloos in elkaar zouden moeten passen. Om dit te kunnen bewerkstelligen is techniek nodig. En daar speelt Topcon Positioning Netherlands feilloos op in.

Lees meer »
Topcon Positioning Group

Topcon – Digitalisering in de bouw

Eduardo Falcon, executive vicepresident en algemeen directeur van de Topcon Positioning groep, geeft zijn visie op de relatie tussen technologie en de gebouwde omgeving. Hij blikt terug op de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar en neemt ons mee naar de toekomst.

Lees meer »
Topcon

Topcon workflows op Intermat 2018

Tijdens Intermat 2018 (23-28 april) presenteert Topcon Positioning Group de nieuwste ontwikkelingen voor workflows in de bouw. Topcon-experts laten zien hoe met bouw- en georuimtelijke geautomatiseerde werkprocessen geld en tijd zijn te besparen en een hogere productiviteit is te behalen.

Lees meer »