Theo Pouw Groep

Hoofdkantoor Utrecht
Isotopenweg 29
3542 AS Utrecht
+31 30 24 25 262
info@theopouw.nl

bedrijfsprofiel-twitter  bedrijfsprofiel-facebook  bedrijfsprofiel-linkedin


Veelzijdige toeleverancier voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw
Een georganiseerd familiebedrijf, duurzaam werken voor volgende generaties en een goede sfeer kenmerken de Theo Pouw Groep. In 1981 is de Theo Pouw begonnen met vijf vrachtwagens en acht medewerkers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een one stop shop met producten en diensten voor de bouw. Van primaire en secundaire bouwstoffen tot containertransport, van verhuur van kranen tot sloopwerkzaamheden en van grondwerken tot grondreiniging. Onze ruim 400 medewerkers zetten zich dagelijks volledig in voor onze klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzame toepassingen
Bij de Theo Pouw Groep vinden we het belangrijk om een omgeving te creëren die toegankelijk is voor generaties die na ons leven. Vanuit deze overtuiging loopt de Theo Pouw Groep altijd voorop op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds 1981 omarmen wij altijd duurzame toepassingen en nieuwe energiebesparingsmaatregelen. Het uitstoten van CO2 is onvermijdelijk, maar wij zien het als onze missie om de uitstoot zoveel mogelijk te beperken, onder andere door kranen en shovels vervangen voor groene varianten en eigen onderzoek te doen naar een 100% gerecycled product.

Nieuws gerelateerd aan Theo Pouw Groep

theo pouw groep oskam

Stimuleren hergebruik beton

Oudere gebouwen maken plaats voor nieuwbouw. Oskam Sloopwerken & Infra en de Theo Pouw Groep hebben de krachten gebundeld om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van hergebruik van beton uit sloopprojecten in nieuwe projecten in plaats van het als afval af te schrijven.

Lees meer »

Rewinn levert bijdrage hergebruik beton A9

Op de A9 bij Badhoevedorp wordt de huidige snelweg circa 600 meter naar het zuiden van het dorp omgelegd. In opdracht van Oskam Sloopwerken verwerkt Rewinn het gesloopte betonpuin van de huidige bruggen en viaducten tot een hoogwaardig eindproduct.

Lees meer »

Sagrex en Pouw sluiten met Rewinn betonkringloop

Sagrex, dochterbedrijf HeidelbergCement groep en producent en leverancier van granulaten, en de Theo Pouw Groep, toeleverancier voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw, openen onder de naam Rewinn een vestiging in Amsterdam.

Lees meer »