Soltegro

Rivium Quadrant 159
2909 LC
Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)10 202 26 60
E: info@soltegro.nl
W: http://www.soltegro.nl

http://www.gww-bouw.nl/wp-content/uploads/2016/04/bedrijfsprofiel-youtube.png

LinkedInFBTwitter

Soltegro maakt complexe projecten beheersbaar. Wij ondersteunen organisaties bij het beheersbaar uitvoeren en stroomlijnen van multidisciplinaire projecten. Centraal staan de hoge eisen die onze klanten stellen aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van hun bedrijfskritische systemen. Door technische kennis, domeinkennis en de juiste integratieaanpak te combineren, leveren wij juist dat onderscheidend vermogen.

Nieuws gerelateerd aan Soltegro

De Pen

De Pen | Hans de Man

Sinds een aantal jaren bouwen we in Nederland tunnels volgens de Landelijke Tunnelstandaard (LTS) van Rijkswaterstaat. Een mooie stap vooruit maar ik bespeur helaas na een aantal jaren, behalve wat cosmetische aanpassingen, weinig innovatie. Sterker nog ik durf te beweren dat de LTS innovatie in de weg staat.

Lees meer »
Serious game developer

Vacature | Serious game developer / Game artist

Gaming is niet iets van de laatste tijd. Toch is soms moeilijk te geloven dat computerspellen nog maar een paar decennia bestaan. De wat oudere generatie zal het bekende computerspel ‘Pong’ (1972) noemen als eerste spel dat zij kennen. Jongeren zullen op een iets ander niveau hun eerste ervaringen opdoen of hebben gedaan.

Lees meer »

Nieuwe business development manager: Edwin Torn Broers

Op 1 januari j.l. is Edwin Torn Broers gestart als business development manager bij Soltegro. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe marktsegmenten en gaat hij aan de slag met het opstarten van een nieuwe vestiging van Soltegro in Goes.

Lees meer »