Sitech

Heesakkerweg 11
5721 KM Asten
Nederland

T: 0031 493 68 10 00
F: 0031 493 68 10 01
E: info@sitech-nederland.nl

youtubetwitterFB

FBYoutw

SITECH: YOUR CONSTRUCTION TECHNOLOGY PROVIDER
SITECH is het vooraanstaande distributienetwerk voor het meest betrouwbare, solide en complete portfolio van bouwtechniek systemen die verkrijgbaar zijn voor aannemers van grote (wegen) bouwprojecten. De ervaren bouwprofessionals van uw SITECH dealer zullen u graag adviseren over de juiste techniek voor uw werk en klantenservice ter plaatse, persoonlijke training en technische ondersteuning verzorgen. Als de bouwtechnologie nieuw voor u is, helpt SITECH u snel op weg en blijft hij gedurende elke stap van de implementatie beschikbaar voor hulp.  Met de techniek van Trimble en de ondersteuning van SITECH bevindt u zich in een sterkere en meer concurrerende positie. U zult nieuwe niveaus van productiviteit ervaren en meer winst maken, project na project.

 

 

Trimble dealer netwerk
Machine Control Systems B.V. is in 2011 onderdeel gaan uitmaken van het wereldwijde SITECH netwerk. SITECH Nederland levert naast de Trimble producten ook andere producten, zoals onder andere de MCS levelers, de MCS kilvers en de MCS dozerborden.

Service
Een aanzienlijk deel van de service en support die SITECH u biedt, vindt plaats op het kantoor in Asten, en wordt uitgevoerd door de Service Binnendienst. Er is een brede kennis aanwezig om de diversiteit aan vragen op te lossen. Om de kennis van de Service Binnendienst en de Helpdesk op peil te houden is er voortdurende aandacht voor interne training. Ook Trimble heeft training hoog in het vaandel staan en verzorgt gedurende het jaar een uitgebreid trainingsprogramma waardoor de SITECH medewerkers volledig gecertificeerd zijn en op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op technologisch en innovatief gebied.

Nieuws gerelateerd aan Sitech

Trimble Earthworks platform

Continu grip op het complete bouwproces

De innovaties in de bouwsector volgen elkaar in rap tempo op. Cloudoplossingen, continu met elkaar in verbinding staan en optimale samenwerking door BIM: de tijd waarin er puur naar prijs werd gekeken lijkt definitief achter ons te liggen.

Lees meer »
sitech

De nieuwste technologieën startten gisteren

Alleen door het achterhalen van de oorzaak kan er scherper gestuurd en dus meer effort behaald worden. Er is een duidelijke verschuiving gaande in de markt, waarbij bedrijven meer en meer integreren in een vroeg stadium van het bouwproces.

Lees meer »