RPM Belgium Vandex

Industriepark Noord
Henri Dunantstraat 11B
B-8700 Tielt
Belgium

T: +32 (0)51 40 38 01
E: info@rpm-belgium.be
W: www.rpmbelgiumgroup.be

Oplossingen op maat voor constructies wereldwijd

De RPM Belgium Vandex Group is ontstaan door de samenwerking van twee toonaangevende bedrijven die hoog-performante polymeren en cementeuze materialen ontwikkelen, produceren en verkopen.

Door deze vereende krachten is de RPM Belgium Vandex Group een erkende wereldleider in, en een leverancier van materialen die de duurzaamheid en levensduur van constructiebeton en baksteen structuren verbetert.

De RPM Belgium Vandex Group begrijpt dat de eisen die planners, architecten en bouwheren stellen aan gebouwen en materialen continue verhogen.

Daarom bieden we voor deze ontwikkeling actieve hulp en zetten de lijnen uit met producten die uitblinken in de nieuwste state-of-the art vooruitgang en door begrijpelijke service aan te reiken.

Door innovatie, know how, ervaring maar vooral door een sterke motivatie, ondersteunt de RPM Belgium Vandex Group zijn producten met een uitzonderlijke service in R&D, testen en produceren. Daardoor geven we een toegevoegde waarde aan de basiskwaliteiten en voordelen van producten en oplossingen. Door te investeren in belangrijke testrapporten en keuringen zijn we in staat om aan de hoogste standaards en eisen te voldoen in verschillende industrietakken.