Nederlands Instituut voor de Bouw

Postbus 845
5600 AV Eindhoven

Tel. 040 – 2 978 610

klant@bouw-instituut.nl
www.bouw-instituut.nl

Het Nederlands Instituut voor de Bouw (NIB) heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot hét kennisinstituut voor de bouw- en vastgoedsector van nu. Enerzijds voorziet het NIB in opleiding van managers in de huidige bouw- en vastgoedsector. Anderzijds speelt het NIB met kwalitatief hoogwaardige trainingen en congressen in op de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Dé plaats om in informele sfeer met vakgenoten in contact te komen
Onze bijeenkomsten zijn niet alleen een bron van actuele informatie. Het zijn ook belangrijke ontmoetingsplaatsen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers uit alle regionen van de bouw- en vastgoedsector.

U ontmoet er directie, beleidsmedewerkers en managers van aannemers B&U, aannemers GWW, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, rijksoverheid, decentrale overheden en overige opdrachtgevers in de markt.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Nederlands Instituut voor de Bouw

2 daagse cursus Vastgoedrekenen van Nederlands instituut voor de bouw

Bij het ontwikkelen en exploiteren van vastgoed moet u kennis hebben van diverse basisbegrippen. Zoals grondkosten, renteontwikkeling, huuropbrengsten, leegstand, onderhoudskosten en waardeontwikkeling. Het gaat om grote bedragen en de beslissingen die u nu neemt, werken nog jarenlang door in de begroting en het resultaat.

Lees meer »
Meer-gebruik-maken-van-data-uit-assets

“Meer gebruik maken van data uit assets”

Paul Tulp is Coördinator tactisch en operationeel assetmanagement bij de Provincie Utrecht op de afdeling Openbaar vervoer assetmanagement, tevens dagvoorzitter op de Dag van de Rail 2017. We vroegen hem onder andere de rol van assetmanagement in de innovaties in de spoorsector.

Lees meer »
Systems Engineering

Waar SE en SCB hand-in-hand gaan

De complexiteit van nieuwe contractvormen op basis van D&C (Design & Construct) en DBFM (Design, Built, Finance en Maintain) waarmee projecten integraal worden aanbesteed en gerealiseerd – maken de noodzaak van gestructureerd werken groter.

Lees meer »