IPC Werkt b.v.

Koningsweg 35
6816 TG Arnhem

T: 026-355 0100
E: info@ipcwerkt.nl
W: www.ipcwerkt.nl

IPC Werkt ondersteunt mens en organisatie met als doel: het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers die werken aan een toekomst bestendige leefomgeving. Onze aanpak IPC Werkt is actief in GWW en Cultuurtechniek. Het werk in deze sector heeft een grote impact op onze omgeving. Zorgvuldig omgaan met onze omgeving is voor onze toekomst van cruciaal belang. IPC Werkt verzorgt op een breed gebied opleidingen en trainingen voor volwassenen die de ambitie hebben in de sector te gaan werken of al enige ervaring in de deze sector hebben. Daarvoor zetten wij onze gespecialiseerde didactische kennis in en ondersteunen en adviseren wij op het gebied van scholing- en ontwikkelingsvraagstukken. IPC Werkt stimuleert de instroom van vakmensen voor deze sector en voorziet werkgevers hiermee van kundige medewerkers. De GWW en cultuurtechniek sector is volop in beweging en draagt bij aan een toekomstbestendige en gezonde leefomgeving. Daarom is duurzaam ondernemen voor ons de basis voor het uitvoeren van werken. Co2 neutraal, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede ranking op de prestatieladder maakt onze footprint in de toekomst kleiner. Innovatieve technieken en gebruik van verantwoorde materialen leveren hieraan een goede bijdrage, maar dit alleen is niet voldoende. Het gebruiken en inzetten van middelen en organiseren van werken verlangt slimheid en efficiëntie van de organisatie en medewerkers. De factor mens is voor een groot deel bepalend als het gaat om de succesfactoren bij duurzaam ondernemen. Werkinzicht, vakmanschap, vakkennis, ervaring en het tonen van juist gedrag spelen daarbij een belangrijke rol. Deskundigheid en vakmanschap van personeel levert de sector en de bedrijven grote voordelen op!

TwitterFacebookLinkedIn

Nieuws gerelateerd aan IPC Werkt b.v.

IPC Werk[t]dagen

Met trots kondigen wij de eerste IPC Werk[t]dagen aan!

Om al het werk aan te kunnen in de GWW-sector zijn duizenden vakmensen nodig. Doeners die het leuk vinden om te werken met grote machines. Mensen die zich willen (blijven) ontwikkelen… Wij nodigen u graag uit een bezoek te brengen aan de IPC Werk[t]dagen op vrijdag 13 april en vrijdag 20 aprila.s.

Lees meer »
Goed opgeleide vakmensen

Goed opgeleide vakmensen

“Goed opgeleide vakmensen die onze sector een warm hart toedragen en zich blijvend aan de sector willen binden. Dat is wat mij betreft precies wat de branche nodig heeft, want juist in deze tijd van krapte zien we dat kwaliteit van het werk het meeste oplevert.

Lees meer »