Infrakit

Wiltonstraat 36-40
3905 KW Veenendaal

T: +31655735500
E: jan@infrakit.com
W: www.infrakit.com

FBYouLItwit

Digitalisering infra werken
Altijd en overal up-to-date inzicht in de voortgang en data van uw infra project op elke PC en mobiel apparaat.

Voordelen
Infrakit Cloud laat u eenvoudig de volledige bouwplaats monitoren en managen. Met Infrakit is real-time intelligente projectinformatie beschikbaar. Deze innovatieve aanpak resulteert in een snellere afronding van het project, terwijl de kwaliteit verbetert, fouten verminderen en vertragingen afnemen, met enorme kostenbesparingen tot gevolg.

Op bouwplaatsen kan het lang duren voordat de project voortgangsinformatie u bereikt. Het is een groot probleem dat vaak tot stilstand van machines leidt, voor wachten zorgt of voor dure fouten en voor overschrijden van de planning zorgt. Vaak is het onbekend wat er gaande is in het project tot weken of maanden later.

Merk onafhankelijk
Infrakit is merk-onafhankelijk en de meeste gangbare systemen kunnen gekoppeld worden aan Infrakit.

Klinkt dit bekend?

Dat is niet nodig
Infrakit verbindt alles in één Cloud omgeving

Infrakit is een cloud service voor infra-project management. Alle informatie van het project wordt gedurende het project real-time gedeeld met alle relevante deelnemers. Dit garandeert een snellere project afhandeling met betere kwaliteit en lagere kosten.

Al onder de indruk? Bel of email Infrakit en wij zullen u helpen uw infra project te digitaliseren!

Nieuws gerelateerd aan Infrakit

Infrakit

Infrakit-presentaties en workshops op Intermat Paris

Intermat is dé internationale vakbeurs voor de bouw en infrastructuur die van 23 tot 28 april 2018 zal plaatsvinden in Paris Nord Villepinte Frankrijk. Intermat biedt plaats aan 183.000 bezoekers en 1.500 exposanten met een aanbod van apparatuur, materialen en oplossingen voor civiele en structurele bouwwerken.

Lees meer »
Infrakit

‘Miscommunicatie grootste oorzaak faalkosten’

Gebrekkige gegevensuitwisseling en miscommunicatie zijn de voornaamste oorzaken van de enorme faalkosten in de infrasector. Infrakit gaat die misstanden te lijf door alle gegevens van een project te bundelen in één omgeving en deze op een juiste manier te verstrekken. Destia, de grootste infra-aannemer van Finland, heeft met deze software zijn foutmarge teruggebracht tot 1%. En ook Heijmans is overtuigd.

Lees meer »