Hoogmartens N.V

Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree
Nederland

T: +31 123 456 789
W: www.hoogmartens.nl

FB Linked


Jouw weg naar de toekomst 

Het familiebedrijf Hoogmartens is sinds 1963 gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van infrastructuurprojecten voor overheid, zorginstellingen, industriële en particuliere ondernemingen. De nadruk ligt op kwaliteit, exibiliteit, service en innovatie. Hoogmartens wordt namelijk niet alleen gedragen door de moderne, performante machines en een vloot voertuigen, maar ook door zijn bekwame en gemotiveerde medewerkers. Ook op gebied van veiligheid, signalisatie en op vlak van een accuratere afwerking werd er pro-actief geïnvesteerd. Zo maken een hoogtechnologische drone & software nu deel uit van de instrumenten die kunnen worden ingezet voor het in kaart brengen van de staat van het wegdek.

Deze goede mix van jong talent en expertise, maken van Hoogmartens een performant bedrijf; uw partner bij het aanleggen en onderhouden van uw buiteninfrastructuur: wegen, straten, pleinen en parkings.

De brede waaier aan diensten die Hoogmartens aanbiedt, kan worden opgedeeld in 6 hoofdstukken:

lifetime maintenance · asfaltwerken · betonwerken bestrijking · asfaltwapening · infrastructuur

Om optimale service te kunnen garanderen is een goed klantencontact en dus ook een goed langetermijncontract aangewezen. Op regelmatige tijdstippen wordt de staat van het wegdek onderzocht en bijgewerkt waar nodig. De drone scant het terrein met speciale meetapparatuur die dankzij baanbrekende software een gedetailleerd beeld van de toestand van het terrein weergeeft. Zo kan u op een zeer eenvoudige manier zicht krijgen op de conditie van uw wegdek of parking en hoeft u onderhoud niet op de lange baan te schuiven.

Nieuws gerelateerd aan Hoogmartens N.V

Hoogmartens wegenbouw

Derde generatie brengt Hoogmartens opnieuw in de familie

Na 7 jaar is Hoogmartens wegenbouw weer op en top een familiebedrijf. In 2010 werd de externe investeerder Vectis Participaties meerderheidsaandeelhouder. Daar bracht Tom Hoogmartens, die in 2016 nog werd uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer voor Confederatie Bouw, nu verandering in.

Lees meer »
Gewapende spuitbitumen

Gewapende spuitbitumen

Sinds eind vorig jaar is Nederland een wegenbouwer rijker. Het van oorsprong Belgische Hoogmartens heeft namelijk een vestiging in Nederland geopend. Hoogmartens onderscheidt zich met een voor de Benelux unieke methodiek; gewapende spuitbitumen. Frank Philips en Jo Dassen, beide verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging in Maasbree, lichten het unieke concept graag toe.

Lees meer »