Esha Infra Solutions

Esha Infra Solutions bv
Hoendiep 316
9744TC Groningen

Postbus 70038
9704 AA Groningen
Nederland

T: +31 50 – 551 64 44
W: www.esha.nl

  

Als het om asfalt gaat

In de wegenbouw is Esha Infra Solutions (opgericht in 1927 als Smid en Hollander) al meer dan 90 jaar actief. Vanuit de productie­locatie in Groningen levert Esha Infra Solutions producten, voornamelijk op basis van bitumen, en kennis voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen en infrastructurele constructies in binnen- en buitenland. De specialistische applicatie van bitumen(emulsies) maakt ook deel uit van de dienstverlening. Esha Infra Solutions werkt samen met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische, functionele en duurzame oplossing voor infra projecten.

Diensten en producten van Esha Infra Solutions concentreren zich op:

  • Asfalt productie en – verwerking (PMB, kleeflagen)
  • Asfalt onderhoud (LVO, voegvulmassa, koudasfalt)
  • Kunstwerken en waterdichte lagen (SAMI lagen, bitumineuze membranen)

 

 

Innovatieve infra oplossingen

In het R&D laboratorium zijn bitumen specialisten dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve en betrouwbare infra oplossingen. Hierdoor kan Esha Infra Solutions een toegevoegde waarde leveren als het gaat om duurzaam inkopen, circulair bouwen of het aanbieden van alternatieve oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

Esha Infra Solutions maakt deel uit van BMI Group. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

Nieuws gerelateerd aan Esha Infra Solutions

Levensduurverlenger Eshalite Pentack geslaagd!

Afgelopen week mocht Esha Infra Solutions van Rijkswaterstaat felicitaties voor het wegenproduct Eshalite Pentack in ontvangst nemen. Dit LVO (Levensduur verlengend onderhoud) product voor asfalt voldoet aan alle eisen en verwachtingen van RWS.

Lees meer »
Esha Infra Solutions

Levensduurverlengend onderhoud

In de wegenbouw is Esha Infra Solutions (opgericht als Smid en Hollander) al meer dan tachtig jaar actief. Vanuit de productielocatie in Groningen levert Esha producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.

Lees meer »
Esha Infra Solutions

Gemodificeerde bitumen

Esha Infra Solutions is een gekende naam in de wegenbouw. Al meer dan 90 jaar levert de firma vanuit de productielocatie in Groningen producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.

Lees meer »

Oppervlakbehandeling geschikt voor duurzaam asfalt onderhoud

Maatschappelijke thema’s, zoals CO2 reductie, circulaire economie en het zoeken naar de meest economische oplossingen, inspireren ons om anders te kijken naar asfaltonderhoud. Dit leidt ertoe dat we steeds nieuwe technieken ontwikkelen. Maar ook dat we technieken, die zich sinds jaar en dag bewezen hebben, eens onder de loep nemen.

Lees meer »