Engcon

Engcon is wereldleidend producent van tiltrotators of draaikantelstukken, de ‘pols’ van de graafmachine voor graafmachines van 1,5 tot 32 ton. Als enige aanbieder biedt engcon daarnaast zijn eigen Q-Safe quick hitch, EC-Oil systeem en een compleet gamma van werktuigen aan. Ons totaalconcept verhoogt de flexibiliteit, rentabiliteit en de veiligheid van graafmachines met een unieke one-stop-shop benadering dankzij innovatie, knowhow en ervaring. We change the world of digging!

Nieuws gerelateerd aan Engcon

engcon NL open house invitation kopiëren

Uitnodiging engcon Event | Zaterdag 22 september

Begin april hebben wij onze intrek genomen in een nieuw bedrijfspand in Veenendaal. In dit pand hebben we meer ruimte om jullie als klant te ontvangen, meer opslagruimte en meer kantoorruimte. Hiermee kunnen wij u nog betere service bieden.

Lees meer »
engcon Nederland

Kom de ‘gele sfeer’ proeven!

engcon Nederland staat ook dit jaar weer drie dagen lang op de TKD. Op 31 mei, 1 & 2 juni verwelkomen we u graag op stand 244, vlakbij de ingang. We pakken dit jaar groots uit met een twee keer zo grote stand als vorig jaar! En we onthullen voor het eerst een nieuwe innovatie waarmee u nog meer plezier kan halen uit onze producten.

Lees meer »
Breukers Haaksbergen

Het complete plaatje

De machinisten van Breukers Haaksbergen werken nu een maand of drie met een nieuwe Liebherr 916, inclusief een EC219, dubbele QS60 snelwissel, DC2 besturingssysteem en EC-Oil. Robert Breukers is maar wat blij met zijn nieuwe aanschaf. Volgens hem werkt het perfect.

Lees meer »
Engcon

Engcon weer de grootste

Engcon behoudt zijn positie als 's werelds grootste fabrikant van tiltrotators. In 2016 had het bedrijf een omzet van bijna 780 miljoen Zweedse kronen, een toename van 200 miljoen Zweedse kronen ten opzichte van 2015. Dat betekent dat Engcon nu twee keer zo groot is als de naaste concurrenten.

Lees meer »