Engcon

Engcon is wereldleidend producent van tiltrotators of draaikantelstukken, de ‘pols’ van de graafmachine voor graafmachines van 1,5 tot 32 ton. Als enige aanbieder biedt engcon daarnaast zijn eigen Q-Safe quick hitch, EC-Oil systeem en een compleet gamma van werktuigen aan. Ons totaalconcept verhoogt de flexibiliteit, rentabiliteit en de veiligheid van graafmachines met een unieke one-stop-shop benadering dankzij innovatie, knowhow en ervaring. We change the world of digging!

Nieuws gerelateerd aan Engcon

engcon Nederland

Kom de ‘gele sfeer’ proeven!

engcon Nederland staat ook dit jaar weer drie dagen lang op de TKD. Op 31 mei, 1 & 2 juni verwelkomen we u graag op stand 244, vlakbij de ingang. We pakken dit jaar groots uit met een twee keer zo grote stand als vorig jaar! En we onthullen voor het eerst een nieuwe innovatie waarmee u nog meer plezier kan halen uit onze producten.

Lees meer »
Engcon

Engcon weer de grootste

Engcon behoudt zijn positie als 's werelds grootste fabrikant van tiltrotators. In 2016 had het bedrijf een omzet van bijna 780 miljoen Zweedse kronen, een toename van 200 miljoen Zweedse kronen ten opzichte van 2015. Dat betekent dat Engcon nu twee keer zo groot is als de naaste concurrenten.

Lees meer »