Dag van de Openbare Ruimte

Openingstijden beurs
Woensdag 27 september: 10.00u – 17.00u
Donderdag 28 september: 10.00u – 17.00u

bedrijfsprofiel-twitter

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl

De Jaarbeurshallen 2, 3 en 4 staan op 27 en 28 september 2017 volledig in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Van onderhoud tot smart cities
Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Innovaties en kennis
De Dag van de Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.
Op de beursvloer staan honderden bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. In de lezingzalen worden presentaties gegeven waarbij u de nodige kennis opdoet.

In de gangpaden loopt u collega’s en vakgenoten tegen het lijf met wie u ervaringen kunt uitwisselen. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris!

Nieuws gerelateerd aan Dag van de Openbare Ruimte

Ook alles over OVL en Smart Cities

Op de Dag van de Openbare Ruimte vindt u volgende week talloze innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Ook als lichtprofessional kunt u op de beurs alles vinden voor uw vakgebied.

Lees meer »
dag van de openbare ruimte, 2016

Verhuisbericht: Dag van de Openbare Ruimte

Na twaalf jaar in Expo Houten te hebben plaatsgevonden, verhuist de Dag van de Openbare Ruimte naar de Jaarbeurs in Utrecht. De eerstvolgende editie van deze jaarlijks groeiende vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte vindt op 28 en 29 september 2016 plaats.

Lees meer »

Dag van de Openbare Ruimte Interregionaal

De eerste editie van de Dag van de Openbare Ruimte Interregionaal vindt plaats op 2 juni 2016 in het MECC Maastricht. Omdat de focus interregionaal is, worden bezoekers en exposanten geworven uit Duitsland, België en Nederland.

Lees meer »
dag van de openbare ruimte

17 Miljoen Nederlanders in de openbare ruimte

Het zal u niet zijn ontgaan dat we deze week de magische grens van 17.000.000 inwoners in Nederland hebben bereikt. Vroeg of laat, jong en oud, hoe dan ook, alle zeventien miljoen gaan gebruik maken van de openbare ruimte.

Lees meer »

Van Expo houten naar jaarbeurs utrecht

Na twaalf jaar in Expo Houten te hebben plaatsgevonden, verhuist de Dag van de Openbare Ruimte naar de Jaarbeurs in Utrecht. De eerstvolgende editie van deze jaarlijks groeiende vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte is op 28 en 29 september 2016in de Jaarbeurs.

Lees meer »

EXPO TIP: DAG VAN DE OPENBARE RUIMTE

“Uitverkocht!” is de reactie van Marc de Winter op de vraag hoe het gesteld is met het animo van exposanten voor de Dag van de Openbare Ruimte op woensdag 7 en donderdag 8 oktober in de Expo in Houten.

Lees meer »