CAD Accent

Lauwersmeer 11c,
5347 JR Oss
Postbus 546
5340 AM Oss

T: +31 (0)85 30 30 000
F: +31 (0)85 30 30 001
E: info@cadaccent.nl
W: https://www.cadaccent.nl


Wilt u ook een CAD omgeving met meer uniformiteit, een hogere productiviteit en lagere kosten? Wilt u gaan ontwerpen conform de NLCS? Of wellicht aan de slag met BIM?

Autodesk specialist
Als Autodesk Gold Partner met expertise op gebied van Bouw en Infrastructuur zijn wij dagelijks actief met het implementeren en optimaliseren van CAD omgevingen en opleiden van ontwerpers, tekenaars en managers.

Met de juiste combinatie van software, configuratie, opleiding en ondersteuning leveren wij een totaaloplossing die  toegesneden is op uw organisatie. Het resultaat is meer uniformiteit, een hogere productiviteit en lagere kosten.

Wat doen we
Wij ontwikkelen, leveren en implementeren CAD oplossingen voor de bouw en infrasector. We verzorgen trainingen, bieden technische ondersteuning  en voorzien onze klanten van een eerlijk en deskundig advies. We staan bekend om het hoge kwaliteitsniveau waardoor jaarlijks honderden technici onze cursussen afsluiten met een Autodesk certificaat. Ook in het onderwijs bieden we ondersteuning en verzorgen we trainingen op diverse hogescholen!

Gebaseerd op wensen van onze klanten ontwikkelen wij professionele CAD applicaties zoals InfraCAD en Drill Control en voorzien we ontwerpafdelingen met specialistische hardware zoals werkstations, laptops en plotters.

Missie
Wij zien het als onze missie om klanten maximaal te laten renderen door het optimale uit hun CAD omgeving te halen. Door actief mee te denken, helpen we u om effectiever te werken en kosten te besparen.

Kortom, wij zijn geen allround IT bedrijf wat CAD ‘erbij doet’. CAD is onze core business! Dit is de kracht van CAD Accent!

Nieuws gerelateerd aan CAD Accent

KLIC-WIN

Gevolgen KLIC-WIN voor InfraCAD

In de toekomst moet informatie over netwerken altijd en overal beschikbaar zijn. Het programma KLIC-WIN vernieuwt de uitwisseling van kabel- en leidinginformatie en richt zich op de toekomst.

Lees meer »
NLCS

De NLCS is voor iedereen duidelijk

Toen de NLCS in 2007 werd gelanceerd, wisten ze bij Mourik Groot-Ammers genoeg: dit was de standaard waar de grond-, weg- en waterbouwsector op had gewacht. De ontwerpers, tekenspecialisten en uitzetters van Mourik Groot-Ammers omarmden de standaard direct en van die keuze hebben ze nooit spijt gehad.

Lees meer »

NLCS wordt ‘verplicht’ voor overheden

In juni 2018 heeft de overheid besloten om de NLCS op te nemen in de ‘Pas toe of leg uit’ lijst van Forum Standaardisatie. Hierdoor wordt het voor overheden ‘verplicht’ om de NLCS toe te passen. In dit artikel bekijken we de weg die de NLCS heeft afgelegd van het prille begin tot breed gedragen open BIM standaard.

Lees meer »

‘Met de NLCS is er geen twijfel meer’

Wat de NLCS exact oplevert, is moeilijk te zeggen. Feit is wel dat Ploegam (Oss) dankzij de NLCS kraakheldere tekeningen oplevert en veel tijd bespaart. Inhoudelijke vragen? Die zijn er amper nog. Zoals bij het onlangs opgeleverde project aan de IJssel, voor Waterschap Vallei en Veluwe.

Lees meer »
NLCS

‘Werken met NLCS zorgt voor meer plezier’

“Hebben jullie die nieuwe standaard gezien, de NLCS? Daar gaan we dus mooi níet mee tekenen.” Zo ongeveer reageerde een collega van Eddy Lucas zes jaar geleden. Lucas, senior tekenaar/modelleur bij Iv-Infra (Sliedrecht) dacht er toen al het zijne van. Inmiddels is de NLCS, de Nederlandse CAD-standaard, niet meer weg te denken uit de organisatie.

Lees meer »

‘NLCS is goed voor de hele keten’

Mensen die dezelfde taal spreken, begrijpen elkaar. Dat is voor Haico Hermans, ontwerper/bestekschrijver civiele techniek en verkeerstechniek bij Arcadis, het belangrijkste voordeel van het werken met de NLCS.

Lees meer »
CAD Accent lanceert InfraCAD Map

CAD Accent lanceert InfraCAD Map

Vanaf 1 januari vervangt de BGT de oude GBKN. De BGT is een wettelijke verplichting en de informatie is voor iedereen gratis beschikbaar via de website van PDOK. Dit is goed nieuws voor iedereen die met topografische ondergronden werkt!

Lees meer »