CAD Accent

Lauwersmeer 11c,
5347 JR Oss
Postbus 546
5340 AM Oss

T: +31 (0)85 30 30 000
F: +31 (0)85 30 30 001
E: info@cadaccent.nl
W: https://www.cadaccent.nl


Historie
CAD Accent is in 1998 opgericht door Peter van Houwelingen. Als freelance CAD specialist ondersteunde hij bedrijven bij het optimaliseren van CAD omgevingen, ontwikkelde maatwerkapplicaties en verzorgde CAD trainingen.

In de jaren die daarop volgden is CAD Accent uitgegroeid tot een toonaangevende Autodesk specialist op gebied van Bouw en Infrastructuur. In deze rol werken wij landelijk als professionele dienstverlener voor advies- en ingenieursbureaus, architecten, bouwbedrijven en overheden.

Wat doen we
Als Autodesk Gold Partner zijn wij een CAD specialist van formaat! Wij helpen onze klanten met een deskundig advies, leveren CAD software, verzorgen implementaties, leveren ondersteuning en leiden jaarlijks honderden ontwerpers op. Onze CAD opleidingen staan bekend om het hoge kwaliteitsniveau en wij verzorgen zelfs CAD trainingen op diverse hogescholen. Wij ontwikkelen professionele CAD applicaties zoals InfraCAD en Drill Control en leveren specialistische hardware voor ontwerpafdelingen zoals workstations en plotters. Kortom: Wij zijn geen allround IT bedrijf wat CAD ‘erbij doet’ maar CAD is onze core-business!

Missie
Wij zien het als onze missie om onze klanten te helpen een maximaal rendement uit hun CAD omgeving te halen. Door actief mee te denken helpen wij onze klanten om effectiever te werken en kosten te besparen. Dat is de kracht van CAD Accent!