Bosch Beton

Bezoekadres
Wesselseweg 132
3774 RL Kootwijkerbroek

T: 0342 – 44 10 50
F: 0342 – 44 10 60
E: info@boschbeton.nl

Bosch Beton ​​​​​​​​Nederland
Postbus 173
3770 AD Barneveld

Bosch Beton heeft de afgelopen 40 jaar honderdduizenden keerwanden geproduceerd en geplaatst voor de Europese markt. De fabrikant is marktleider op het gebied van advies, productie en verkoop van prefab keerwanden. Jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering en snelle levering uit voorraad hebben tot dit marktleiderschap geleid.

De kwaliteit van onze logistiek heeft zich in hetzelfde tempo ontwikkeld. Samen met onze vaste partners voor transport en plaatsing beheersen we het volledige proces van snelle en professionele plaatsing van onze keerwanden.
Onze ervaringen en de inbreng van onze partners hebben onze producten en dienstverlening verder verbeterd. Bosch Beton is een partner van de klant, een begrip in de markt en een garantie voor de hoogste kwaliteit.

 

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Bosch Beton

radius keerwanden bosch beton

Radius keerwanden in Genemuiden

In de zomer van 2015 was het een drukke bedoeling in het centrum van Genemuiden. Ditmaal niet door de wekelijkse markt, maar door de werkzaamheden van Van Dijk Infragroep. Zij hadden onder andere de taak om de paden voor The Read Shop (het oude postkantoor) beter toegankelijk te maken voor mindervaliden.

Lees meer »