Bombs Away

Postbus 1148
3500 BC Utrecht

Museumlaan 2
3581 HK Utrecht

H. Smulders
+31 (0) 6 20 03 35 84

T. van den Berg
+31 (0) 6 10 83 14 20

E: info@bombsaway.nl
W: www.bombsaway.nl

Bombs Away is een onafhankelijk adviesbureau binnen het werkveld explosievenopsporing. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Quickscan
  • Vooronderzoek
  • Projectgebonden risicoanalyse
  • Advisering
  • Begeleiden uitvoering

Bombs Away voert geen veldwerkzaamheden uit. Hierdoor komt onze onafhankelijkheid nooit in het geding. Bij ons geldt: afspraak is afspraak, geen wollige taal en geen verborgen agenda’s. Wij leveren kwaliteitsproducten waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in opdrachtgevers of omvang van een project.

Hans Smulders en Thierry van den Berg hebben het afgelopen decennium veel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende projecten en uitdagingen binnen het vakgebied van explosievenopsporing. In de loop der jaren zagen beiden dat er bij veel opdrachtgevers de behoefte was aan advies over explosievenopsporingswerkzaamheden door een onafhankelijke partij. In oktober 2011 sloegen ze de handen ineen. De oprichting van Bombs Away – een onafhankelijk adviesbureau voor explosievenopsporing – was een feit.

 

Nieuws gerelateerd aan Bombs Away

Bombs Away

Klimaatinvloeden op de explosievenopsporing

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar het klimaat had afgelopen zomer toch echt invloed op het werkveld explosievenopsporing. Terwijl het buiten inmiddels volop herfst is, denken we terug aan de lange hete zomer van 2018. De hitte legde sporen en munitie uit de Tweede Wereldoorlog bloot.

Lees meer »
Bombs Away B.V.

‘Duizend bommen en granaten!’

Explosieven uit de Tweede Wereldoorlog zijn in Nederland nog altijd actueel. Om te voorkomen dat men bij infrastructurele werken onverwacht op bijvoorbeeld een niet ontplofte vliegtuigbom stuit - met alle risico’s van dien - is het volgens Hans Smulders van Bombs Away B.V. ...

Lees meer »