BESIX Nederland

BESIX bouwt aan Nederland

Trondheim 22-24
Postbus 8, 2990 AA Barendrecht

Telefoon +31(0)180 64 19 90
Fax +31(0)180 64 19 91

E-mail nederland@besix.com

Bouwen is een vak, óns vak. BESIX doet dat in Nederland al twintig jaar. We realiseerden tientallen prestigieuze projecten waar we stuk voor stuk trots op zijn. We durven daarom best te zeggen dat we bouwen aan Nederland, de poort van Europa. Bouwvraagstukken die gerelateerd zijn aan de verbetering van het wegennet, de huisvesting en het beheer van havens en vaarwegen zijn dagelijks aan de orde. Het zijn juist díe vraagstukken waarop de specialisaties van BESIX uitstekend aansluiten.

Onderdeel van BESIX Group
BESIX Nederland is onderdeel van de BESIX Group. Een omvangrijk bedrijf met meer dan 18.000 medewerkers wereldwijd, maar met een organisatie die garant staat voor een daadkrachtige werkwijze en heldere, directe communicatie. De groep kan bogen op een zeer ruime ervaring in meerdere landen, zowel binnen als buiten Europa. In de maritieme sector bouwt BESIX havens, kademuren, sluizen en stuwen.

Op het gebied van civiele bouw zijn het tunnels, bruggen en stations die de aandacht trekken. In de complexe utiliteitsbouw tenslotte, heeft BESIX een enorme knowhow opgebouwd met het bouwen van hotels, ziekenhuizen, kantoren, winkelcentra en woontorens. In de loop der jaren werd hoogbouw een echte specialiteit. Niet voor niets bouwde BESIX mee aan de hoogste toren ter wereld, de 828 meter hoge Burj Khalifa in Dubai. En vandaag de dag is BESIX betrokken bij de bouw van de Cleveland Clinic, een state-of-the-art ziekenhuis op Sowwah Island in Abu Dhabi. Beiden maken deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten.

Nieuws gerelateerd aan BESIX Nederland

Nieuwe stationspassage Tilburg ingeperst

Om de alsmaar toenemende reizigersaantallen ook in de toekomst te kunnen verwerken, wordt Station Tilburg grondig verbouwd en uitgebreid met een nieuwe, brede stationspassage onder alle sporen door. De nieuwe passage verbindt bovendien de binnenstad aan de zuidkant met het nog te ontwikkelen gebied Spoorzone aan de noordkant van de stad.

Lees meer »